facebook
twitter
instagram
0536 642 34 27
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız

Neler Yaparız

,

İnşaat Kaset Kalıbı

Fiberak  | İnşaat Kaset Kalıbı İnşaat Kaset Kalıbı Kaset döşeme sistemi özellikle daha fazla döşeme yüklerini taşımak için insanların yoğun bulunduğu döşeme yüklerinin fazla olduğu örneğin okullar,alışveriş merkezleri,Otoparklar, sinema tiyatro gibi kültür yapıları, istasyon binaları ve buna benzer yerler için geliştirilmiştir. Bu tür döşemenin. klasik sistemde kalıplanması çok miktarda kerestenin zayi olmasına ve büyük işçilik kayıplarına neden olmakta, netice üründe son derece kalitesiz bir imalat oluşmaktadır. Bunun için KASET DÖŞEME KALIBI, kolay kullanımı sayesinde kalıp hazırlığının çok hızlı,netice ürünü çok kaliteli olmasını sağlamaktadır.. Tüm malzemeler insan taşımasına uygun elle kurulabilen ve vinç gerektirmeyecek parçalardan oluşmaktadır. Düşer kafalı kaset döşeme uygulaması sayesinde kalıpla erken söküm yapılabilmekte bu da az insan az kalıp az emekle çok hızlı ve kaliteli üretim almanızı sağlamaktadır.Sistem kolay kurulabilen Beylikdüzü nakliyat taşıyıcı bir iskele ve üzerine konulan kalıpta erken sökümüde sağlayan düşer kafa, düşer kirişlerle ve onun üzerine konulan kaset kalıpları ile tamamlanmaktadır. Bu tür bir kalıp sisteminde malzemeler minumum 15'er kere kullanılabilmekte bu da yapı içinde kalıp maliyetini yok denilecek kadar azaltmaktadır. İnşaat Kaseti Kalıbı .İsteğe bağlı olarak istenilen boyutta üretilmektedir. .Kalıp ömrü ortalama olarak 50 kullanımlıktır .Mükemmel bir beton yüzeyi sağlar .Dayanıklı kullanımı kolaydır. .Plak döşemelere nazaran önemli ölçüde beton tasarrufu sağlar. .Montajı, taşınması, işçiliği ve sökülmesi kolaydır. 

Devamı
,

Polyester İmalat Modelleme

Fiberak | Polyester İmalat Modelleme Polyester ( Camelyaf Takviyeli Plastik ) üretilmiş bir model, Kompozit Polyester bünyesinde üretilen Artı figürü, başarılı bir şekilde imalatı gerçekleştirilerek müşterimize teslim edilmiştir.  Aşağıdaki Polyester imalat Ürünümüz müşterimizin çizimleri göndermesi ile start almıştır, üretim anlayışının tüm potansiyelini kullanan Kompozit Polyester imalat öncesi çizimlerde değişiklikler yaparak daha alıcı ve modern çizgilere sahip alternatif üretim şekli sunarak müşterimizin beğenisine sunmuştur. Ürettiğimiz Polyester imalat modeli üretim sırasına alınan iş emri zamanı gelince üretime alınır, müşterimizden yapılan Polyester Numunemizin onayı alınarak, numune çalışmasına bağlı kalınarak belirlenen süre zarfında Polyester Model ürünü imalat aşamasına alınır. Her an her aşamada ürettiğimiz Polyester ürün kalitesi % 100 kontrolümüz altındadır.  Çünkü amacımız sıfır hata toleransı ile mükemmel Polyester üretim kalitesini yakalamaktır. Polyester üretimi tamamlanan ürünlerimizin müşterimize ihtiyaç duyulan yerde ve ihtiyaç duyulan zamanda teslim edilmesidir.

Devamı
,

Ctp Makine Parçalar

Fiberak | Ctp Makine Parçalar  Ctp ( Camelyaf Takviyeli Polyester )karışımı sonucu meydana getirilen üretimimiz özel Vinilester Reçine’ ile imalat sürecinden geçmektedir. Muhafaza parçası olarak kullanılan aşağıdaki görsel fotoğraflardaki ürün, klasik metal üretimlerinden daha kısa sürede yapılabilmekte kolay bakım gerektirmemektedir.  Üretilen parçalar, metal ve diğer üretim teknikleri göz önüne alındığında çekme ve eğilme mukavemetleri yüksek dayanımdadır. Camelyaf ve Vinilester Polyester takviyeli parçalar yüksek basınç ve orantılı ağırlıklar karşısında malzeme sahim yapıp yük kalktığında eski şekline dönmektedir. Metallere yönelik kalıcı deformasyon yaşanmamasının yanında. Tamiri çok kolay bir şekilde yerinde yapılabilmektedir. ■  Paslanma çürüme faktörlerinden uzaktır. ■  Üretimi Kolaydır ■  Asit ve asitli sıvılardan etkilenmemektedir

Devamı
,

Asit Havuz Ve Kazanlar

Fiberak | Asit Havuz Ve Kazanlar Asit Havuz ve Kazanlar imalatımızda istenilen ölçülerde sizlere uygun ebatlarda üretimini yaptırmaktayız. Asit Havuz ve kazanlar konusunda firmamız öncü bir firmadır. Firmamız sizlere özel çözümler sunmaktadır. Projeler konusunda Düşmez Polyester firmamızı arayabilir yada herhangi bir projeniz hakkında fikir alabilirsiniz. Asit kazanlar ve havuzların kaplama ve izolasyonu şirketimizin tecrübeli bilgi sahibi eleman mühendislerince çok daha ucuza profesyonel işçilik çözümü sunabilmektedir. Profesyonel elemanlarımız sizlere proje anlamında ne yapmanız konusunda yönlendirebilir. Asit havuz ve kazanlar konusunda ekonomik fiyatlar ve profesyonel işçilik istiyorsanız eğer firmamızla iletişim kurunuz., Kullandığımız hammadde ve imalat sürecindeki üretim içeriği; Gelişmiş Kimyasal Maddelere ve Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Reçineler ile yapılmaktadır. Profil gömmeleri dışarıdan desteklenerek profillerin asitlerden etkilenmemesi için tekrar kaplama aşamasından geçirilerek saklanması sağlanıp, tam donanımlı asit ve bazların tümünden etkilenmesini önlediğimiz mükemmel ürün eldesi almaktayız. Asit ortamındaki kazan, galvaniz, sac, depo, kuyu, herhangi bir zemin mesela betonarme beton zemin ve havuz gibi  tüm zeminler uygun polyester reçinesi vinilester  ile uzun yıllar korozyon çürüme dayanımı sağlamaktadır. istenilirse epoksi tarzında zemin uygulama kaplama izolasyon yapmaktayız. asit ortamındaki tüm işleriniz sorunsuz ve rahat profesyonel olmasını istiyorsanız firmamızla iletişime geçin. Hazır Asit havuz ve kazanlarımız; Krozif ortamlara dayanımlı mekanik değerleri yüksek, esneme ve çekme mukavemeti sağlamlık bakımından özel olarak tasarlanmaktadır. İmalatını yaptığımız Asit Kazan ve Havuzlar; Diğer uygulamalara göre kürlenme zamanla kavlama atmosfer koşullarına karşı uzun yıllar özelliğinden kaybetmemektedir.

Devamı
Neler Yaparız | Fiberak Kompozit