facebook
twitter
instagram
0536 642 34 27
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız
Asit Havuz Ve Kazanlar

Asit Havuz Ve Kazanlar

Fiberak | Asit Havuz Ve Kazanlar

Asit Havuz ve Kazanlar imalatımızda istenilen ölçülerde sizlere uygun ebatlarda üretimini yaptırmaktayız. Asit Havuz ve kazanlar konusunda firmamız öncü bir firmadır.

Firmamız sizlere özel çözümler sunmaktadır. Projeler konusunda Düşmez Polyester firmamızı arayabilir yada herhangi bir projeniz hakkında fikir alabilirsiniz.

Asit kazanlar ve havuzların kaplama ve izolasyonu şirketimizin tecrübeli bilgi sahibi eleman mühendislerince çok daha ucuza profesyonel işçilik çözümü sunabilmektedir.

Profesyonel elemanlarımız sizlere proje anlamında ne yapmanız konusunda yönlendirebilir.

Asit havuz ve kazanlar konusunda ekonomik fiyatlar ve profesyonel işçilik istiyorsanız eğer firmamızla iletişim kurunuz.,

Kullandığımız hammadde ve imalat sürecindeki üretim içeriği; Gelişmiş Kimyasal Maddelere ve Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Reçineler ile yapılmaktadır. Profil gömmeleri dışarıdan desteklenerek profillerin asitlerden etkilenmemesi için tekrar kaplama aşamasından geçirilerek saklanması sağlanıp, tam donanımlı asit ve bazların tümünden etkilenmesini önlediğimiz mükemmel ürün eldesi almaktayız.

Asit ortamındaki kazan, galvaniz, sac, depo, kuyu, herhangi bir zemin mesela betonarme beton zemin ve havuz gibi  tüm zeminler uygun polyester reçinesi vinilester  ile uzun yıllar korozyon çürüme dayanımı sağlamaktadır. istenilirse epoksi tarzında zemin uygulama kaplama izolasyon yapmaktayız. asit ortamındaki tüm işleriniz sorunsuz ve rahat profesyonel olmasını istiyorsanız firmamızla iletişime geçin.

Hazır Asit havuz ve kazanlarımız; Krozif ortamlara dayanımlı mekanik değerleri yüksek, esneme ve çekme mukavemeti sağlamlık bakımından özel olarak tasarlanmaktadır. İmalatını yaptığımız Asit Kazan ve Havuzlar; Diğer uygulamalara göre kürlenme zamanla kavlama atmosfer koşullarına karşı uzun yıllar özelliğinden kaybetmemektedir.

Asit Havuz Ve Kazanlar | Fiberak Kompozit