facebook
twitter
instagram
0536 642 34 27
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız
Polyester İmalat Modelleme

Polyester İmalat Modelleme

Fiberak | Polyester İmalat Modelleme

Polyester ( Camelyaf Takviyeli Plastik ) üretilmiş bir model, Kompozit Polyester bünyesinde üretilen Artı figürü, başarılı bir şekilde imalatı gerçekleştirilerek müşterimize teslim edilmiştir. 

Aşağıdaki Polyester imalat Ürünümüz müşterimizin çizimleri göndermesi ile start almıştır, üretim anlayışının tüm potansiyelini kullanan Kompozit Polyester imalat öncesi çizimlerde değişiklikler yaparak daha alıcı ve modern çizgilere sahip alternatif üretim şekli sunarak müşterimizin beğenisine sunmuştur. Ürettiğimiz Polyester imalat modeli üretim sırasına alınan iş emri zamanı gelince üretime alınır, müşterimizden yapılan Polyester Numunemizin onayı alınarak, numune çalışmasına bağlı kalınarak belirlenen süre zarfında Polyester Model ürünü imalat aşamasına alınır. Her an her aşamada ürettiğimiz Polyester ürün kalitesi % 100 kontrolümüz altındadır. 

Çünkü amacımız sıfır hata toleransı ile mükemmel Polyester üretim kalitesini yakalamaktır. Polyester üretimi tamamlanan ürünlerimizin müşterimize ihtiyaç duyulan yerde ve ihtiyaç duyulan zamanda teslim edilmesidir.

Polyester İmalat Modelleme | Fiberak Kompozit